Опис на апартнамот:

  •  Одлична локација, Црниче Ул. Наум Охридски Бр. 49
  • 120м 2 + тераса 20м 2 (со поглед на Скопје)
  • Дневна соба, 3 спални соби, кујна, трпезарија, бања, тоалет, помошна простоија.
  • Во апартманот е инсталирано централно парно греење

Во 500евра е вклучено:

  • Неограничен интернет
  • Паркинг простор
  • Телевизија
  • Комуналии освен струја