Опис на апартманот:

 • Одлична локација, Црниче Ул. Наум Охридски Бр.49
 • 60 м 2 + тераса (со поглед на Скопје)
 • Дневна соба, спална соба, кујна, трпезарија, бања и тераса

Во 350 евра е вклучено:

 • Неограничен интернет
 • Паркинг простор
 • Телевизија
 • Коминалии освен струја
Во 450 евра е вклучено:

 • Неограничен интернет
 • Паркинг простор
 • Телевизија
 • Комуналии
 • Струја
 • Останати трошоци