Volkswagen Passat 2.0TDI BlueMotion 2014

*или слично возило од неговата класа

Пополнете ги полињата во продолжение за наем на возило

1-2 денa3+ дена7+ дена1 месец
1-2 денa:
80€/ден
3+ дена:
78€/ден
7+ дена:
70€/ден
1 месец:
55€/ден

БЕСПЛАТНА ОПРЕМА

со секое возило ја добивате следнава бесплатна опрема

checked Зимски гуми и синџири за снег          0.00
checked Гориво: полн резервоар при преземање и на враќање   0.00
checked Неограничени километри          0.00
checked Осигурување од осигурителна компанија          0.00
checked Осигурување за штети над 500€          0.00
checkedОсигурување од кражба во вредност над 500€          0.00
checked Детско седиште         0.00