SUV 4X4

*или слично возило од неговата класа

Пополнете ги полињата во продолжение за наем на возило

1-2 денa3+ дена7+ дена1 месец
1-2 денa:
70€/ден
3+ дена:
68€/ден
7+ дена:
66€/ден
1 месец:
64€/ден

БЕСПЛАТНА ОПРЕМА

со секое возило ја добивате следнава бесплатна опрема

checked Зимски гуми и синџири за снег          0.00
checked Гориво: полн резервоар при преземање и на враќање   0.00
checked Неограничени километри          0.00
checked Осигурување од осигурителна компанија          0.00
checked Осигурување за штети над 500€          0.00
checkedОсигурување од кражба во вредност над 500€          0.00
checked Детско седиште         0.00